翻訳と辞書
Words near each other
・ Beurling
・ Beurling Academy
・ Beurling algebra
・ Beurling zeta function
・ Beurling–Lax theorem
・ Beurnevésin
・ Beuron
・ Beuron Archabbey
・ Beuron Art School
・ Beuronese Congregation
・ Beurre
・ Beurre blanc
・ Beurre d'Ardenne
・ Beurre d'Isigny
・ Beurre manié
Beurre Maître d'Hôtel
・ Beurre monté
・ Beurre noir
・ Beurre noisette
・ Beurre Rose
・ Beurs (Rotterdam Metro)
・ Beurs van Berlage
・ Beurs-World Trade Center
・ Beurtvaart
・ Beurville
・ Beury
・ Beury Mountain Wildlife Management Area
・ Beury, West Virginia
・ Beurys Lake, Pennsylvania
・ Beurytown, West Virginia


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Beurre Maître d'Hôtel : ウィキペディア英語版
Beurre Maître d'Hôtel

Beurre Maître d'Hôtel, also referred to as Maître d'Hôtel butter,〔〔 is a type of compound butter (French: "Beurre composé") of French origin, prepared with butter, parsley, lemon juice, salt and pepper.〔〔〔〔 It is typically a savory butter, and is used on meats such as steak, fish, vegetables and other foods. It may be used in the place of a sauce, and can significantly enhance a dish's flavor. Some variations with a sweet flavor exist.
==Etymology==
The name of Beurre Maître d'Hôtel is derived from the manner in which it was commonly prepared from scratch by a restaurant's maître d'hôtel at diners' tables.〔

抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Beurre Maître d'Hôtel」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.